Γαστρεντερολόγος - Γυναικολόγος - Ωτορινολαρυγγολόγος

 

Ιατροί

Οι Ιατροί ξεκίνησαν τη κοινή τους πορεία σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο Gabriele D’ Annunzio του Chieti της Ιταλίας το 1999. Οι δρόμοι τους χώρισαν για τη μεταπτυχιακή τους εκπαίδευση και εξειδίκευση η οποία πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Ιταλίας.

Η επαγγελματική τους πλέον επανένωση έγινε το 2012 με την ίδρυση των "Συστεγαζόμενων Ιατρείων Φωκίδας".

 • Αλέξανδρος Μεταλληνός

  Το Νοέμβριο του 2009 αρίστευσε με έπαινο στις εξετάσεις της ειδικότητας όπου παρουσίασε τη διατριβή του στην ενδοσκοπική εικόνα του λεπτού εντέρου μέσω βίντεο-κάψουλας στη νόσο της κοιλιοκάκης και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Ειδικού στη Γαστρεντερολογία-Ενδοσκόπηση πεπτικού και Ηπατολογίας.

   

 • Ορσαλία Ρηγοπούλου

  Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης της την οποία πραγματοποίησε εξ ολοκλήρου στη πανεπιστημιακή κλινική του πανεπιστημίου της Τεργέστης ήταν υπεύθυνη του τμήματος παρακολουθήσεως των ογκολογικών περιστατικών του νομού. Συμμετείχε περίπου σε 2600 τοκετούς και σε πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων.

 • Σπυρίδων Τζαμτζής

  Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του την οποία πραγματοποίησε εξ ολοκλήρου στη πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του πανεπιστημίου Τεργέστης πραγματοποίησε περισσότερες από 100 χειρουργικές επεμβάσεις ως πρώτος χειρουργός και περισσότερες από 250 επεμβάσεις ως μέλος των διαφόρων χειρουργικών ομάδων της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής.