Γαστρεντερολόγος - Γυναικολόγος - Ωτορινολαρυγγολόγος

 

 

Γεννήθηκε στη Κέρκυρα (Άνω Κορακιάνα) όπου και ολοκλήρωσε τη πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στη συνέχεια φοίτησε στο 2° Γυμνάσιο Κέρκυρας και αποφοίτησε από το 2° Γενικό Λύκειο Κέρκυρας.

Τον Αύγουστο του 1998 εισήχθη μέσω εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Gabriele D' Annunzio του Chieti από όπου και αποφοίτησε το 2005 παρουσιάζοντας πτυχιακή εργασία με θέμα "Πρωτοπαθείς Καρκίνοι του Ήπατος".

Τον Νοέμβριο του 2005 εισήχθη μέσω εισαγωγικών εξετάσεων στην ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της L'Aquila. Το Νοέμβριο του 2009 αρίστευσε με έπαινο στις εξετάσεις της ειδικότητας όπου παρουσίασε τη διατριβή του στην ενδοσκοπική εικόνα του λεπτού εντέρου μέσω βίντεο-κάψουλας στη νόσο της κοιλιοκάκης και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Ειδικού στη Γαστρεντερολογία-Ενδοσκόπηση πεπτικού και Ηπατολογίας.

Στο διάστημα 2007-2008 πραγματοποίησε εξειδίκευση στην ενδοσκοπική εξέταση του πεπτικού στο νοσοκομείο του Atri της Ιταλίας.

Πραγματοποίησε πληθώρα επεμβάσεων/γαστροσκοπήσεις-κολονοσκοπήσεις /πολυπεκτομές/ERCP και περισσότερες από 100 κάψουλες λεπτού εντέρου.

Από το 2005 παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Ηπατολογίας-Γαστρεντερολογίας και Ενδοσκοπικής εκπαίδευσης σε νέες τεχνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας από το 2010.

Μέλος της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολογών Ελλάδας.

Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας όπου και εκτελεί χρέη γραμματέα.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του θεραπευτηρίου Χρόνιων Νοσημάτων Ιτέας.

 

Διαχείριση Άρθρων